Calsorin kalsiumvalmisteet

Calsorin on laadukas, suosittu ja edullinen kalsiumtuotesarja! Monipuolisesta tuotesarjasta voit valita itsellesi sopivimman valmisteen, D3- vitamiinilla tai ilman.

Calsorin-sarjan pakkaukset ovat saaneet uuden, raikkaan pakkausilmeen. Samalla valmisteiden koostumuksesta poistettiin eläinperäinen liivate.

Kaikki Calsorin-sarjan valmisteet sisältävät kalsiumkarbonaattia, joka on kalsiumvalmisteissa eniten käytetty kalsiumin muoto. Kalsiumkarbonaatin etuna on korkea kalsiumpitoisuus, jolloin yhteen tablettiin saadaan jopa 500mg kalsiumia. Käyttäjän kannalta tämä on miellyttävää, sillä 1-2 tablettia päivässä riittää turvaamaan suositusten mukaisen kalsiumin ja/tai D3- vitamiinin saannin. Calsorin-kalsiumtabletit kannattaa parhaan imeytymisen takaamiseksi nauttia aina aterian yhteydessä.

Pureskeltava, D-vitamiinia sisältävä tabletti maistuu raikkaan hedelmäisesti appelsiinille, hajoaa helposti suussa eikä jätä jauhoista suutuntumaa. Ilman D-vitamiinia oleva Puru Calsorin Neutral sopiii silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä ja halutaan valmiste ilman aromiaineita.

Nieltävän tabletin ystävä arvostaa helposti nieltävää, matalaa ja tarvittaessa puolitettavaa tablettia, joka ei sisällä makeutus-tai aromiaineita.Nieltävän tabletin pinta on käsitelty niin, että se muuttuu liukkaaksi joutuessaan tekemisiin nesteen kanssa.